top of page

GRUPPETIMAR PÅ TRENINGSSENTERET OG I GRENDATUN
INKLUDERT I MEDLEMSKAP

Alle gruppetimane våre passar for alle og det er ingen krav til form. Alle øvelsane kan tilpassast ulike nivå.

 

PRISER ALLE GRUPPETIMER

Drop-in: 60 kr

Klyppekort (10 klypp): 500 kr

 

 

 

 

BASISBALL RAW 45 minutt
-Rå. Hard. Sterk-
Basistime basert på funksjonell styrke med BasisBall. Her får du det beste av det meste innenfor funksjonell styrketrening. Raw skal være med å bygge opp RÅ fysikk og har fokus på individualisering av øvelser og nivå.
BASISBALL CENTERCORE 45 minutt
-Kjerne. Fokus. Kontroll-
Denne timen har fokus på kjernemuskulatur. Timen tar for seg systematisk trening av stabilitet, mobilitet, balanse og utholdande muskelstyrke. Ein roligare time etter body and mind prinsipper.
BASISBALL RIT 45 minutt
-Never stop jumping-
Rope interval training er høg-intensitetstrening. Du brukar basisball og hoppetau som utstyr i denne økta. Treninga er inspirert frå Romerske gladiatorer og denne intervalltreninga vil gi deg ein ny opplevelse innanfor intervalltrening med enkle og grunnleggande treningselement.
BASISBALL 4 X 4 45 minutt
-Intervall. Puls. Fart-
Effektiv uthaldstrening med vekslande intensitet.
Inspirert av intervallprinsippet «4 x 4».
CATSLIDE 40 og 55 minutt
Effektiv, funksjonell og intensiv styrketrening som utfordrer heile kroppen. Du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre ei rekke ulike øvelser. Aller mest må du jobbe med kjernemuskultauren. Den er med på å gi god kroppsholdning, balanse og fungerer som senteret i kroppen. Sterk kjernemuskulatur gir mykje lågare risiko for både akutte- og belastningskader. Det har og ei viktig oppgave med å beskytte ryggraden, spesielt i forbindelse med store kraftanstrengelser innan idrett.
SIRKELTRENING 60 minutt
Generell oppvarming på valgfrie kondisjonsapparat (tredemøller/sykler mm). Stasjonstrening i apparat med veiledning. Økter på 45 sek og 15 sek pause. Ulike øvelsar for heile kroppen. Belastning bestemmer ein sjølv. Bli med og bli kjent i styrkesalen med god musikk og veiledning.
SYKKEL 45 og 60 minutt
Effektiv kondisjonstrening på sykkel. Me brukar varierte posisjonar, belastning og intensitet. Passer for alle.
SYKKEL/STYRKE 60 minutt
Både for nybegynnere og trente.

Starter timen med 25 min sykling. Sykkelprogrammet er lagt opp til moderat intensitet, men man kan velge å sykle i eget tempo om behov. Fortsetter med sirkeltrening i styrkesalen.
Øvelsene går for det meste på overkropp/arm. Innføring i alle øvelser.

bottom of page